Rapporter‎ > ‎

Picknick 2011

Rapport från Olympiaparkens årliga Picknick!
Picknick i Tallkrogen

Redan klockan 11 började årets tävlingssugna barn och vuxna samlas på den stora ängen vid nya lekplatsen. Här gällde det att försöka vinna några av alla fantastiska priser som affärerna och restaurangerna i hela området mycket generöst hade skänkt.

Både yngre och äldre tog en promenad runt hela stora ängen för att klura på de riktigt kniviga tipsfrågorna. De passade även på att tävla i 5-kamp och lärde sig att spela boule.

Det bjöds på bullar, kaffe och saft, så många slog sig ner i gröngräset och lyssnade på musiken som spelades under stora delar av dagen.

För de allra yngsta var det dock den stora fina hoppborgen, som blev dagens höjdpunkt. Det hoppades och studsades i det fina vädret och ingen ville gå hem.

Vid 13 tiden började det dra ihop sig till prisutdelning och lottdragning. Oj, vilka glada miner det blev! Alla barn som tävlat vann pris och även några duktiga vuxna. Och jag tror att alla skrattade hjärtligt åt den lilla flickan, som fick första pris: en stor bordsgrill nästan större än hon själv.

Sedan var det stor avslutning med dragkamp. Norra sidan Lingvägen mot södra sidan Lingvägen.

Förlorare fanns det inga eftersom Grannsamverkan bjöd alla kombattanterna på korv med bröd.

Med andra ord: en fantastisk söndag!

Vi vill åter igen tacka alla generösa affärsidkare i Tallkrogen / Gubbängen – området som med sina gåvor förgyllde vår dag!

Rina Klemme Samuelsson